Πιστεύουμε πως κάθε μας επαφή με τους ασθενείς μας, είναι μια ευκαιρία!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

Στην ιατρική βιβλιογραφία η αιμόπτυση ορίζεται ως την αποβολή αίματος ζωηρού κόκκινου χρώματος, ή αιματηρών πτυέλων με το βήχα.

Οι αλλεργίες είναι η πιο κοινή χρόνια νόσος στην Ευρώπη: πάνω από 150 εκατ. άνθρωποι υποφέρουν από κάποιας μορφής χρόνια αλλεργία..

Ο βήχας είναι ένα πολύ σημαντικό «εργαλείο» του ανθρώπινου οργανισμού,  μιας και πρόκειται για το μέσο με το οποίο απομακρύνονται το σάλιο και..

Πρόκειται για έναν μηχανισμό προστασίας του ανθρώπινου οργανισμού που «χρησιμοποιείται» για να απομακρύνει τους ερεθιστικούς..

Η δύσπνοια είναι ένα κοινό σύμπτωμα που οι γιατροί το βλέπουν τόσο στα ιατρεία τους όσο και στα τμήματα των επειγόντων περιστατικών..

Οι περισσότεροι έχουν συνδέσει τον πόνο στο στήθος με το έμφραγμα του μυοκαρδίου, ωστόσο πρόκειται για ένα σύμπτωμα που μπορεί να οφείλεται..

Είναι ένα κοινό σύμπτωμα, τόσο κοινό που περνάει «απαρατήρητο» αν και μπορεί να είναι δηλωτικό μιας σοβαρής παθολογικής κατάστασης..

«Σφύριγμα της αναπνοής που ακούγεται χωρίς στηθοσκόπιο» είναι η πιο χαρακτηριστική περιγραφή του συριγμού, του συμπτώματος που..

© Copyright 2022 Love Your Lungs | Designed & Developed by Norder Media Solutions. Running on i-flexible CMS